Jag skriver strukturskola i DN | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

03 feb.

Jag skriver strukturskola i DN


Datum: 2012-02-03 10:34

I vin­ter har jag gläd­jen att i Dagens Nyheters Jobb- och Kar­riär-del skri­va struk­tursko­la var­je söndag. I tio kolum­n­er går jag igenom de i mitt tycke vik­ti­gaste aspek­ter­na av struk­tur och vad vi kan göra för att fören­kla vår vardag på arbetet. 

Kol­umn nr 2, om var man kan ha sina att göra-uppgifter, läs­er du här. Kol­umn 3, som du finner här, hand­lar om att list-verk­tyget inte lös­er hela prob­lemet; vi behöver se till att vi använ­der det fullt ut också.

Välkom­men att läsa de kom­mande lek­tion­er­na”! Var­je söndag i DN, är det alltså.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.