Jag gjorde så mycket fel ... | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

15 dec.

Jag gjorde så mycket fel ...


Datum: 2022-12-15 10:44

… när Framgångsakademin och jag spelade in vår nya online-kurs Så ska­par du struk­tur”. Se här, bara!

Lyck­ligtvis gjorde jag ock­så så myck­et rätt att den nu är klar. 

Det här får du i kursen

I kursen får du lära dig hur du med god struk­tur får dina arbets­da­gar mer om du vill ha dem. Du får verk­tyg i form av tankesätt, metoder, appar och ruti­n­er som effek­tivis­er­ar din vardag, ökar din flex­i­bilitet, frigör tid och ener­gi och gör att du mår bättre.

Jag är intresser­ad av kursen

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.