STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

09 Mar

Intervju i SR P4 Blekinge


Datum: 2012-03-09 10:53 Kommentarer: 0 st

I tisdags hade jag den stora glädjen att intervjuas av Daniel Kjellander i SR P4 Blekinges program Nio till ett. Vi talade om de vanligaste strukturmisstagen vi gör i vardagen på jobbet, min kommande strukturbok och om struktur är ett fyrkantigt och tråkigt begrepp som begränsar vår frihet.

Några minuter innan sändning fick jag ett mail från Daniel, med en bild på hur hans skrivbord såg ut just då. Han frågade mig sedan om detta var en vanlig syn för mig (det är det) och vi talade om vad man kan göra åt det.

Daniel var generös och modig nog att lägga ut bilden på programmets site. Så här såg det alltså ut.

Intervjun lyssnar du till här fram till den 6 april (ca 12 min, i två delar med musik av Rebecca Ferguson mitt i).

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.