Intervju i norska riksradion | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

06 jan.

Intervju i norska riksradion


Datum: 2014-01-06 09:35

Jag var i Oslo och höll kurs nyli­gen. NRKs Syn­nøve Svabø pas­sade då på att inter­vjua mig för hele Norges under­hold­ning­spro­gram” Niti­men, med anled­ning av att min bok Klart! — Bli super­struk­tur­erad på 31 dagar” kom­mit ut i norsk över­sät­tning.

Jag fick säga vad jag tyck­te om redak­tio­nens kon­tor i struk­tur-hänseende och vi reson­er­ade kring om struk­turträn­ing vore en bra sorts uppladdning för Pet­ter Northug inför OS.

Hör inter­vjun här.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.