STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

21 Apr

Intervju i magasinet Psychologies


Datum: 2017-04-21 08:00 Kommentarer: 0 st

Nyligen intervjuades jag i brittiska magasinet Psychologies om att arbeta strukturerat. Bland annat delade jag med mig av vad som är det bästa sättet att förhålla sig till mejl och jag tyckte också till i frågan om det inte helt enkelt är bra med kaos ibland.

Du skymtar hela artikeln här nedan (intervjun med mig börjar på femte sidan).

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.