Idag skriver jag om att säga nej | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

05 maj

Idag skriver jag om att säga nej


Datum: 2010-05-05 12:32

Just nu, idag, skriv­er jag om kon­sten att säga nej med gott samvete.

Jag möter mån­ga som skulle vil­ja bli bät­tre på att säga nej”.

För mig hand­lar det helt och hål­let om att ha en tydlig rik­t­ning, om att veta vad vi har för mål i verk­samheten och vad som är vik­tigt för mig själv, i mitt eget liv. Det är först när jag har det klart för mig som jag kan ta ställ­ning till om jag ska tac­ka ja eller nej när någon ber mig om något, t ex.

Men, jag sit­ter ju inte inne med hela sanningen. 

Så, jag vän­der mig till dig. Hur gör du för att säga nej med gott samvete?

Kom­mentera nedan. Jag är nyfiken.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.