STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

21 Mar

Hur jag noterar med papper och penna och ändå sparar det digitalt


Datum: 2019-03-21 18:50 Kommentarer: 0 st

När jag talar i telefon eller sitter i möte, föredrar jag att göra noteringar på papper. Använder jag papper och penna, vet jag att jag inte kommer att bli distraherad av notiser, epost och annat upp-poppande under mötet och samtalet.

Jag skriver sedan in det väsentliga från samtalet på det Evernote-kort som rör just det uppdraget vi diskuterat, så att jag har all info om mina uppdrag på ett enda ställe.

Men, jag vill ändå inte slänga den ursprungliga, hand-kluddade lappen, eftersom mina lösa noteringar från mötet innehåller information som inte kan uttryckas med ord. Själva bilden av hur jag skrev noteringarna har ett värde i sig.

I den här videon förklarar jag hur jag kan få ha min metaforiska, handskrivna kaka och äta den samtidigt.

 

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.