STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

14 Mar

Vad gör jag egentligen?


Datum: 2019-03-14 21:42 Kommentarer: 0 st

Jag är alltså struktör - men vad gör jag egentligen? Och, hur hamnade jag här? Vad strävar jag då efter?

I den tredje videon av fyra för 3minTalk.com, producerad tillsammans med Charlotte Dunhoff på Profile Agency svarar jag på dessa frågor, som jag gissar är sådant du alltid undrat om denne struktör men inte vågat fråga.

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.