Hur gör du för att prioritera rätt? | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

02 mars

Hur gör du för att prioritera rätt?


Datum: 2010-03-02 10:03

Godmorgon.

Idag har jag en av mina återkommande skrivdagar.

Just idag skriver jag om olika metoder för att prioritera, d v s sätt att göra rätt sak vid rätt tillfälle.

Jag har skrivit om ett par, tre metoder redan, men säkert har jag inte täckt in allt. Kanske har jag missat just ditt bästa knep.

Så här resonerar t ex Piers Fawkes, grundare av trendspaningsbyrån PSFK, intervjuad av Heather Ann Snodgrass från the 99 Percent:

As a small business owner there’s always too much work that you’d want to do in a day. I have to focus on what needs to be done today that will maximize PSFK’s output tomorrow and the week ahead. Concentrating on tasks that are connected to dollar signs helps.

Så, hur bär du dig åt för att veta vilken arbetsuppgift du ska prioritera just i varje stund?

Kommentera nedan, jag är nyfiken på att höra hur du gör.

 

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.