STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

05 Sep

Hur blir vi effektivare 2021?


Datum: 2011-09-05 18:35 Kommentarer: 0 st

Högt ovan molnen skissar jag på en föreläsning jag ska hålla på en konferens om ett par veckor.

Jag har blivit ombedd att tala om hur mitt område struktur & effektivitet kommer att utvecklas de närmaste tio åren. Det sker ju minst sagt en hel del just nu när det gäller appar och moln och dela och like:a oach allt mer att göra, för var och en av oss.

Jag ser tre strategier jag tror kommer att vara avgörande för att klara detta accelererande tempo de närmaste åren. Om en vecka presenterar jag dem här på bloggen, men först är jag nyfiken på att höra hur du ser på saken.

Vad tror du kommer att hända de närmaste tio åren när det gäller struktur och effektivitet? Vad tror du kommer att vara kännetecknande för de människor som lyckas bäst att skapa en smidig vardag i arbetet?

Berätta i en kommentar nedan!

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.