STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

18 Sep

Horisontella högar, med ordning i


Datum: 2012-09-18 08:59 Kommentarer: 0 st

Visst, man kan tycka att i dessa digitala tidevarv borde pappersdokument vara ett minne blott. Men, så ser det inte ut på kontoren runt om i landet. I alla fall inte de jag besöker.

För min del fyller pappersmediet ändå en funktion, taktilt och estetiskt. Så, var ska vi göra av de papper vi ändå vill ha kvar?

Svarar du “i högar” är vi inte ense. Lutar du däremot åt mappar, börjar vi närma oss varandra, för mappar är just mitt favoritlagringssätt. Jag tycker om mappar framför pärmar, eftersom de är mer flexibla, ger bättre överblick och är snabbare att hantera. Och så klämmer jag mig inte lika lätt i dem.

Häromdagen blev jag tipsad om ett för Sverige nytt sorts mappsystem. Jan Hemmingsson lanserar nu det tyska Classei-systemet för den svenska marknaden. Classei-mapparna är i papp och lätt sorterbara, men saknar de något otympliga krokarna som hängmappar har.

Du läser mer om Classei-systemet här.

Mycket intressant, tycker jag. Vad tycker du?

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.