STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

21 Jun

Här är årets sommarbloggare 2012


Datum: 2012-06-21 12:57 Kommentarer: 2 st

Ja, så blev det alltså.

För en dryg vecka sedan frågade jag mina läsare av Strukturbloggen och av veckobrevet Klart! om det var någon som ville skriva ett blogginlägg här under sommaren, när jag själv är på semester.

Det var det flera som ville. Här är alltså årets sommarbloggare, vilkas texter med strukturtema du kommer att få njuta av de närmaste veckorna:

  • 27 jun - Martin Schabbauer - Martin är projektledare och arbetar i Linköping.

  • 4 jul - Martin Lindeskog - Martin hjälper företag och organisationer att navigera på webben på ett enkelt, ekonomiskt och effektivt sätt genom att använda sig av sociala medier. Martin har bloggat sedan 2002.

  • 11 jul - Szofia Jakobsson - Szofia är meriterad konsult och föreläsare inom sociala medier.

  • 18 jul - Rikard Hjort - Rikard är bloggredaktör på 365saker.se och navidmodiri.com, nybliven frilansskribent och nyutgiven musiker. Sedan ett par månader arbetar han pappersfritt och han kommer dela med sig av tips på hur du kan förenkla din vardag genom att göra detsamma. Han är 21 år och bor i Göteborg.

  • 25 jul - Cecilia Dolk

  • 1 aug - Maria Gustafsson - Maria är beteendevetare fokuserad på mellanmänsklig kommunikation och utveckling.

  • 8 aug - Martin Lindeskog

Några av dem känner jag väl, andra inte så mycket (än) och jag ser verkligen fram emot att läsa deras perspektiv på mitt favoritämne.

Välkomna bloggarna med öppna armar och ta väl hand om dem medan jag är borta!

 

Kommentera

Martin Lindeskog

Martin Lindeskog skriver:

#1 - 2012-06-26, 16:18

David,

Tack för möjligheten att gästblogga på Strukturbloggen! smile Jag ser fram emot att läsa Martin Schabbauers, Szofia Jakobssons, Rikard Hjorts och Maria Gustafssons bloggposter under sommaren!

David Stiernholm

David Stiernholm skriver:

#2 - 2012-06-27, 08:38

Martin: Du är så välkommen!

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.