Gul läsk och mandelskorpor | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

05 nov.

Gul läsk och mandelskorpor


Datum: 2010-11-05 15:21

I veck­an gjorde Göte­borgs-Posten en inter­vju med mig om hur man bär sig åt för att kom­bin­era före­ta­gande med att vara förälder. Efter­som mina barn var med, fick jag tillfälle att nyt­t­ja ett av mina mest kraft­ful­la struk­turverk­tyg för att få sam­ta­la ostört — gul läsk och mandelskorpor.

Inter­vjun var med anled­ning av att jag imor­gon föreläs­er om just det­ta ämne på Mamtreprenör 2010 här i Göteborg.

Läs hela artikeln här (pdf).

Bild: Elis­a­beth Alvenby

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.