Gott nytt år! | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

01 jan.

Gott nytt år!


Datum: 2010-01-01 00:59

Tack för ett strå­lande 2009

Det har var­it det bäs­ta året hit­tills för Stiern­holm Con­sult­ing, i mån­ga hänseen­den. I skri­vande stund ser det ut som att 2010 har goda förut­sät­tningar att bli än bättre.

Tack för trevlig sam­varo under det­ta passer­ade år. Jag har skriv­it, ni har läst och ni har läm­nat givande kom­mentar­er. Det är ock­så ett sätt att umgås och jag ser fram emot mer av den varan under näs­ta år.

Jag önskar mina kun­der och läsare ett ännu mer lät­tar­be­tat och struk­tur­erat 2010!

P S Vill du, så läs mer om mina utsik­ter för näs­ta år här: Tre ord för 2010

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.