Glad midsommar! | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

24 juni

Glad midsommar!


Datum: 2022-06-24 07:25
Fyra pråligt festklädda vänner står och sitter kring uppdukat midsommarbord på östkustskt slott

Jag och talar­förmedlin­gen Talar­nas önskar dig en fin mid­som­marafton! Det tycks bli det bäs­ta (det vill säga mest reg­n­fria) mid­som­mar­vä­dret på flera år. Det är nu det hän­der — det är nu vi kan sit­ta ute vid lång­bord sent inpå kvällen utan att bli blö­ta. Är det inte näs­tan som reklam, säg?

Drygt 200 av de bäs­ta talarna

Talar­nas är, som du säk­ert vet, talar­förmedlin­gen jag dri­ver till­sam­mans med Anni­ka R Malm­bergFri­da Boisen och Tobias Karls­son. Vi har sam­lat drygt 200 av Sveriges bäs­ta föreläsare, mod­er­a­tor­er och komik­er, som du kan boka till er näs­ta kick­off, er kon­fer­ens, ert event och andra typer av möten. Vet du inte vad som skulle pas­sa, hjälper vi dig hit­ta rätt pro­fil för just ert möte. Det kostar dig inget extra. 

Står det på din att göra-lista att du ska fixa föreläsare till hösten — hör av dig till oss, så ord­nar vi det — snabbt, tryg­gt, enkelt!

Njut mid­som­marafto­nen!

(Tack, Görvälns Slott, för att vi fick låna några rum häromda­gen och tack, Mini Gemoll, för fin­fint fotograferande!)

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.