STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

25 Mar

Går det att fånga strukturens essens?


Datum: 2011-03-25 09:58 Kommentarer: 0 st

Häromdagen fick jag ett telefonsamtal från Mai-Li Hammargren, grundare och VD för urutvecklingsföretaget Mutewatch.

I en snar framtid lanserar Mutewatch sitt avskalade och sinnrika armbandsur (som du kommer att kunna köpa i vår webshop), vars tysta alarm jag själv ser fram emot att använda ofta.

Mai-Li frågade mig om jag hade lust att skriva några korta inlägg till deras blog Timetank. Just det här med “korta” inspirerade mig särskilt. Jag sporrades av idén att fånga några aspekter av strukturens essens i bara ett par, tre meningar.

Det blev fem texter, av vilka hittills två publicerats här.

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.