STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

01 Feb

Flirtkulorna visar hur mycket bättre du blir


Datum: 2013-02-01 15:39 Kommentarer: 0 st

I ett av de första kapitlen i min bok, ber jag läsaren bestämma sig för hur den ska visa sig själv att den kommer framåt mot superstruktur och att där väntar en belöning i slutet av ansträngningen. Syftet är att bibehålla motivationen så länge att de nya vanorna etableras. Tidigare har du till exempel kunnat läsa hur Robert Pantzar gjorde.

Strax före jul fick jag ett mail från Anna Eriksson i Gävle, som beskriver hur hon gör. Bredvid skärmen på skrivbordet har hon ett upprättstående, transparent plaströr. Varje gång hon gjort en av de 31 övningarna i strukturboken, släpper hon ner en färgstark flirtkula i röret. Allteftersom hon tar sig framåt i boken, växer stapeln av kulor. Skulle det vara så att hon inte håller sin plan, utan det tar längre tid än beräknat att göra övningarna, ser hon ändå tydligt att hon kommit en bra bit och det kan hon glädjas åt.

Hon var generös nog att skicka mig en bild, så du och jag kan se hur det ser ut.

Åskådliggör du dina framsteg fysiskt på något sätt? Hur?

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.