STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

24 Jan

Igång igen


Datum: 2013-01-24 17:27 Kommentarer: 0 st

Sedan en dryg vecka är jag nu igång igen, efter en lång årsskiftesledighet. Förra veckans föreläsning för Finansinspektionen har den här veckan följts av strukturvideoinspelning (som du inom kort ser här på Strukturbloggen), enmans-sessioner med fyra adepter jag hjälper just nu och en heldag med en grupp chefer. När morgondagens halvdag för arkitektbyrån White är till ända har jag på dessa första åtta dagar fått känna på alla mina tjänsteformat, så nu har jag nog fått upp farten.

Superstruktur i Kina

Och, strukturboken köps och läses flitigt, tycks det. Jag är glad för läsarmailen jag får (något eller ett par om dagen brukar det vara). Häromdagen mailade Jesper från Shanghai och berättade att ”nu börjar läsningen”. Han bifogade bilden här till höger - strukturboken mot en något disig Shanghaisk fond. Det är det längsta en strukturbok färdats hittills.

Läser du den nu? Hur går det för dig?
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

 

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.