STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

07 Dec

Få med dig det du behöver utan att packa


Datum: 2012-12-07 09:18 Kommentarer: 0 st

Någonstans på det vida internet:et fann jag häromdagen Klaus Aaltos briljanta möbel “Take Out”. Den finske designern behövde en smart förvaringslösning för sina verktyg. Jag gissar att han var trött på att behöva packa verktygsväskan hela tiden och att han därför kom på att han helt kunde slippa själva packningen om han lät lådorna i sig vara färdigpackade väskor. När man ska ta med sig något, tar man helt enkelt med sig hela lådan, som är en väska.

Sagolikt.

Det får mig att tänka på min fäbless för olika sorters kit. Jag finner en enorm glädje och njutning i att slippa anstränga mig för att komma ihåg att få med mig allt (eftersom jag är tämligen tankspridd). Med färdiga kit vet jag att allt är med - varje gång.

Mina favoritkit just nu är:

  • min helt kompletta necessär, som innehåller allt jag behöver för att vara hel och ren på tjänsteresa
  • mitt tekniska presentationskit med allt tekniskt, digitalt och elektroniskt som behövs för att föreläsa
  • min inspelningsväska med mikrofon och sladdar så att jag kan spela in podcast var som helst där jag får vara i enrum och tysthet

Vilka är dina?

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.