Få med dig det du behöver utan att packa | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

07 dec.

Få med dig det du behöver utan att packa


Datum: 2012-12-07 09:18

Någon­stans på det vida internet:et fann jag häromda­gen Klaus Aal­tos bril­jan­ta möbel Take Out”. Den finske design­ern behövde en smart för­var­ingslös­ning för sina verk­tyg. Jag gis­sar att han var trött på att behö­va pac­ka verk­tygsväskan hela tiden och att han där­för kom på att han helt kunde slip­pa själ­va pack­nin­gen om han lät lådor­na i sig vara färdig­pack­ade väskor. När man ska ta med sig något, tar man helt enkelt med sig hela lådan, som är en väska.

Sago­likt.

Det får mig att tän­ka på min fäb­less för oli­ka sorters kit. Jag finner en enorm gläd­je och njut­ning i att slip­pa ansträn­ga mig för att kom­ma ihåg att få med mig allt (efter­som jag är täm­li­gen tankspridd). Med färdi­ga kit vet jag att allt är med — var­je gång.

Mina favoritk­it just nu är:

  • min helt kom­plet­ta necessär, som innehåller allt jag behöver för att vara hel och ren på tjänsteresa
  • mitt tekniska pre­sen­ta­tion­skit med allt tekniskt, dig­i­talt och elek­tro­n­iskt som behövs för att föreläsa
  • min inspel­ningsväs­ka med mikro­fon och slad­dar så att jag kan spela in pod­cast var som helst där jag får vara i enrum och tysthet

Vil­ka är dina?

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.