STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

09 Mar

Engelska "Klart!" är bland de hundra bästa!


Datum: 2010-03-09 09:25 Kommentarer: 0 st

I förra veckan publicerade den amerikanska websiten “Small Business Trends Radio” sin lista över, i deras tycke, de 100 bästa poddradiokanalerna.

Inte utan stolthet kan jag avslöja att den engelskspråkiga versionen av mitt poddradioprogram “Klart!” (“Done!”) är med på listan, i kategorin “Business news and the big picture”, sida vid sida med framstående namn som Business Week, CNN, David Allen Company m fl.

“Klart!” såväl som “Done!” kommer med ett nytt avsnitt varje måndag morgon. Här kan du prenumerera på programmen via iTunes eller en RSS-läsare. Där finner du också samtliga hittills utgivna program.

Faktum är att det är olika innehåll i den engelska och den svenska utgåvan, så vill du ha flest strukturtips “för pengarna”, lyssna på bägge två.

Hela listan från “Small Business Trends Radio” finner du här.

Vad är ditt favorit-poddradioprogram när det gäller entreprenörskap, struktur, effektivitet, företagande o dyl?

Lämna en kommentar nedan!

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.