En varm, skön spaupplevelse i julklapp | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

07 dec.

En varm, skön spaupplevelse i julklapp


Datum: 2009-12-07 09:01

Det är nu ett par år sedan jag bör­jade samar­be­ta med Comwell, som dri­ver Aspenäs Her­rgård och Var­bergs Kurort här på västkusten.

Under åren har vi hål­lit event till­sam­mans, jag har föreläst för deras kon­fererande kun­der både i Sverige och i Dan­mark, de har anl­i­tat mig internt och jag har själv kon­fer­erat i deras anläggningar.

Från förs­ta stund har jag överväldigats av den pro­fes­sion­al­ism och värme som mött mig i alla kon­tak­ter med medar­betare inom Comwell.

Där­för kan jag verk­li­gen rek­om­mendera dig att i år ge bort en spa-behan­dling på Var­bergs Kurort i julk­lapp till någon du tyck­er om. Klic­ka på ban­nern nedan.

Din vän kom­mer att bli väl omhändertagen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.