STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

14 Apr

En hälsning från andra sidan


Datum: 2010-04-14 09:33 Kommentarer: 1 st

Som du säkert känner till, kan det vara vanskligt att blogga och publicera kommenterbara texter på nätet. Anonymiteten gör att vissa läsare skriver saker de aldrig skulle säga öga mot öga. Lyckligtvis har det bara hänt mig ett par gånger.

Men, kanske är karaktärspannet för kommentarer normalfördelat, för ibland får jag helt fantastiska kommentarer som gör mig otroligt glad. Så var det idag.

Signaturen “Brorsan” kommenterar en artikel om mig i tidningen Chefs nätutgåva så här:

“Jag kan varmt rekommendera Davids nyhetsbrev. Det är grymt även på engelska. Professorerna på Universitet här i Australien gillar det starkt också.

Ordning och reda har inga gränser!”

Ja, vad säger man? Tack!

Tänk att mitt utforskande av ordning ur kaos når också till andra sidan klotet och att vi kan mötas där och i det.

Kommentera

Terez

Terez skriver:

#1 - 2010-04-15, 23:30

Självklart är det kul att få uppmuntrande kommentarer, här får du en till! Du skriver inspirerande med mycket roliga uppslag. Du får gärna kolla på vår blogg och vi skulle tycka att de var roligt om du ville dela med dig av några bra tips.
Tack! http://www.produktx.se

Skriv en kommentar

Commenting is not available in this channel entry.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.