STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

23 Feb

Det är Klart! det blev ett kalas ...


Datum: 2010-02-23 09:33 Kommentarer: 0 st

... när jag har så trevliga strukturtipsläsare som ville fira den hundrade utgåvan av “Klart!” med kaffe och tårta hos mig på kontoret igår.

Som på de bästa av fester drogs vi alla till köket. Då detta var litet och vi var många (närmare 25 personer), blev minglet både varmt och intensivt. Det är en sådan glädje för mig att kunna introducera affärsvänner jag tycker mycket om för varandra och samtidigt vara säker på att de kommer att ha ett givande samtal tillsammans.

Tusen tack, för att ni kom, alla!

Tack för presenter och blommor och tack, Anneli Egestam, för den fina medaljen (så här stolt blev jag över den)! Twitter-vänner som syntes i vimlet var @rynge, @lyceum, @mikumaria, @ollebjerkas, @republicfactory, @tonstrom, @helgesan (har jag missat någon; kommentera nedan, så sätter jag dit dig!).

(För dig som inte är bekant med “Klart!”, så är det Stiernholm Consultings veckobrev med strukturtips som utkommer varje måndag kl 8:45, i pdf- och i mp3-format. Anmäl dig gratis här.)

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.