STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

29 Aug

Avsnitt nr 6 av frågespalten Strukthur? - om att namnge filer


Datum: 2013-08-29 15:01 Kommentarer: 1 st

Avsnitt fyra av frågespalten Strukthur? handlade om hur vi skapar en mappstruktur som är lätt att förklara för andra och som därmed håller länge. Men, hur ska vi namnge alla digitala filer så vi snabbt och lätt hittar dem när vi söker?

I dagens avsnitt, det sjätte, delar jag med mig av en metod och ett verktyg som hjälper oss med just det.

Har du en strukturfråga till mig? Maila mig eller kommentera nedan!

Tidigare avsnitt finner du här.

Kommentera

Andreas

Andreas skriver:

#1 - 2013-10-30, 07:36

Hej David.

Tack för tipsen. Ska se till att fundera igenom hur och vad jag behöver i mina filnamn och skapa mig en fin fil över dess uppbyggnad.

Mvh
Andreas

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.