STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

12 Sep

Nu finns strukturboken på norska!


Datum: 2013-09-12 09:35 Kommentarer: 1 st

Min bok “Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar!”, som publicerades förra året har verkligen mottagits med öppna armar av den svenska läsarskaran. Många är det som köpt, läst och finslipat sin struktur. En hel del (några varje vecka) har mailat mig efter bokens dag 10 och berättat hur det känts så långt i träningsprogrammet. Det är mail jag tycker mycket om att få. Tack, om du är en av dem som skrivit.

Boken har tryckts i tre upplagor (hittills) och nu är det Norges tur. Idag publiceras den norska översättningen “Bli superstrukturert på 31 dager” av Kommuneforlaget och jag ser verkligen fram emot att höra av mina norska läsare framöver.

Läser du helst strukturboken på norska, beställer du den här.

Kommentera

Christofer

Christofer skriver:

#1 - 2013-09-26, 10:42

Grattis David! Vad roligt att boken är så pass populär.

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.