STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

04 Mar

Är det dags för ditt företag att växa?


Datum: 2011-03-04 14:40 Kommentarer: 0 st

I höstas hade jag glädjen att vara en av föreläsarna i Sveriges första utbildning för entreprenörer och företagsledare som vill växa med sina företag - Academy of Excellence.

Nu i mars startar andra terminen och också denna omgång är jag i gott sällskap med föreläsare som bland andra Teo Härén, Per H Börjesson, Annika R Malmberg och Daniel Kaplan. Grundare av Academy of Excellence är entreprenörerna Therese Albrechtson och Gustaf Oscarson.

Som deltagare får du nycklarna till expansion av landets främsta experter, och dessutom en mentor som byggt minst ett 50-miljonersföretag. ??50 exklusiva platser finns till utbildningen i Stockholm. Utbildningen rekommenderas för dig som driver företag med 2-15 miljoner i omsättning. Du anmäler dig idag på www.academyofexcellence.se.

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.