Android-ägare - jag behöver din hjälp | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

08 nov.

Android-ägare - jag behöver din hjälp


Datum: 2013-11-08 09:28

Android-ver­sio­nen av min app Klart! — Bli super­struk­tur­erad på 31 dagar!” har lad­dats ned av mån­ga, men det är väldigt få som recenser­at den.

När­mare bestämt är de två sty­ck­en och de är båda besvikna på att inte hela bokens alla kapi­tel är inklud­er­ade i den fria appen, så appen har nu det lägs­ta betyg en app kan få.

Men, att döma av vad andra Android-använ­dare säger om appen när jag träf­far dem, är den inte fullt så dålig. Så, jag behöver ock­så din röst.

Om du lad­dat ned Klart!”-appen i Android-ver­sion och tyck­er något annat än att den är värd det lägs­ta betyget, att den är urkass och att jag cyniskt lurat dig att lad­da ned något gratis; har du lust att recensera den, så är jag myck­et tacksam.

Varmt tack!

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.