STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

08 Nov

Android-ägare - jag behöver din hjälp


Datum: 2013-11-08 09:28 Kommentarer: 2 st

Android-versionen av min app "Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar!" har laddats ned av många, men det är väldigt få som recenserat den.

Närmare bestämt är de två stycken och de är båda besvikna på att inte hela bokens alla kapitel är inkluderade i den fria appen, så appen har nu det lägsta betyg en app kan få.

Men, att döma av vad andra Android-användare säger om appen när jag träffar dem, är den inte fullt så dålig. Så, jag behöver också din röst.

Om du laddat ned "Klart!"-appen i Android-version och tycker något annat än att den är värd det lägsta betyget, att den är urkass och att jag cyniskt lurat dig att ladda ned något gratis; har du lust att recensera den, så är jag mycket tacksam.

Varmt tack!

Kommentera

Annika

Annika skriver:

#1 - 2013-11-11, 10:21

Hej! Ett litet förslag till förbättring i appen - kan ni lägga en länk direkt till där man ska rata? Jag vill gärna ge en femma (5a) för jag tycker både testet, träningen och den sista fliken med länkar till dig är superbra!
Men - jag vet inte hur jag hittar till att rate’a appen smile Just nu.
MvH // Annika Thunberg

David Stiernholm

David Stiernholm skriver:

#2 - 2013-11-13, 19:51

Annika: Kul att höra att du gillar appen! Och, tack för idén att lägga in en länk till där man kan rate:a. Ska titta på det.

Om jag förstår Google Play rätt, är det helt enkelt här du rate:ar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stiernholm.klart&hl=sv

/David

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.