STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

04 Aug

20 x 20 sekunder om varför jag älskar struktur


Datum: 2010-08-04 08:51 Kommentarer: 0 st

Visst är det en fantastisk sommar i år?

I skrivande stund har jag fortfarande någon dryg vecka kvar av salta bad och utflykter, men det börjar dra ihop sig till ljuvlig arbetsvardag igen, så smått.

Det första som händer är att jag håller en presentation på Pecha-Kucha GBG Vol #21 på Park Lane i Göteborg nu på tisdag, den 10 augusti kl 19:30.

Pecha-Kucha är presentationsformen då man framför sitt budskap ackompanjerad av 20 bilder som visas i vardera 20 sekunder, d v s totalt 6 minuter och 40 sekunder. (Jag har skrivit om Pecha-Kucha tidigare, nämligen här.)

Jag kommer att berätta varför jag älskar struktur och varför den är ett medel till att göra mitt liv underbart.

Självklart är du hjärtligt välkommen att vara med. Mer detaljer om eventet finner du här.

Förutom min strukturkärleksförklaring kommer du att få höra om en elektroakustisk skåpbil, om väskmode i centralasien, om geek-filmregi och mycket mer.

Välkommen!


image

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.