Sidhuvud

Spetsigare presenterat med Pecha Kucha

Långa, tråkiga dragningar. Ofokuserade möten som drar ut på tiden om och om igen. Eviga punktlistor i PowerPoint. Illa förberedda presentationer där resonemanget går runt, runt utan att komma till skott.

Känns det igen?

Lär dig det japanska presentationsformatet Pecha Kucha® och gör dina möten effektivare, spetsigare och mer fokuserade. 20 bilder i vardera 20 sekunder gjuter nytt liv i dina och kollegornas presentationer både externt och internt.

Välj mellan:

  • Inspirationsföreläsning, där du lär dig grunderna i Pecha Kucha®-formatet genom goda exempel från runt om i världen.
  • Halvdagsworkshop, där du själv skapar din egen spetsiga presentation och får lära dig hur ni kan implementera Pecha Kucha®-formatet i er organisation. Mallfiler och kom igång-kit ingår.

Föreläsare: Göteborgs Pecha Kucha-ambassadör Jesper Larsson & struktören David Stiernholm

Skicka en förfrågan nu.


Jesper Larsson är Göteborgs ambassadör för Pecha Kucha®, bor i Shanghai och driver där det egna bolaget Double Happiness som arbetar för att skapa win-win-situationer, så som Creators Inn, världens första gratishotell för kreatörer. Jesper har även fått utmärkelsen ”Årets Kommunikatör 2010” av Marknadsföreningen i Göteborg för sitt arbete med dessa båda projekt.

Se Jespers presentation från Pecha Kucha Night i Göteborg den 21 februari 2012.

David Stiernholm är struktör. Varje dag hjälper han människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur.


Se Davids presentation från Pecha Kucha Night i Göteborg den 10 augusti 2010.

Pecha Kucha® är ett registrerat varumärke, copyright Klein Dytham architecture i Tokyo, som uppfann formatet och även står för den globala samordningen av Pecha Kucha®. Jesper Larsson har av rättighetsinnehavarna tillåtelse att använda varumärket i egenskap av ambassadör.