Vecka 16, 2020: Inspirationsklädstreck | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

17 apr.

Vecka 16, 2020: Inspirationsklädstreck


Datum: 2020-04-17 07:45

Vec­ka 16. Vad har jag var­it och vad har jag gjort? Allt­så, av virusskäl här, på kon­toret — och byg­gt onlinekurser.

Allt­så, det är ju inte särskilt kul för dig att tit­ta på en hel min­ut eller hur lån­ga de här veck­ovide­or­na brukar vara. Det är ju inte heller så kul för mig att berät­ta om det­ta — hela tiden — att jag har var­it på kon­toret varen­da vecka.

Så, låt mig visa dig någonting annat, som är mer inspirerande.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.