Vecka 15, 2020: Sådd | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

10 apr.

Vecka 15, 2020: Sådd


Datum: 2020-04-10 08:25

Stil­la veck­an före påsk har myck­et rik­tigt var­it stil­la — åtmin­stone när det gäller mitt van­li­ga struk­törsvärv. Jag har mer nju­tit av att den struk­tur jag ska­p­at funger­ar än jag har utforskat struk­tur­fäl­tet och exper­i­menter­at med nya knep. Efter­som bar­nen haft påsklov har vi gjort myck­et annat, med fokus på musik, hem­inred­ning, brädåkn­ing, vit­sip­por, vår­fixande och sådd. Är det något struk­tur­re­lat­er­at jag gjort, är det att så metaforiskt. Jag gör jobb nu som kom­mer att blom­stra sedan. Det gror och spi­rar. Snart öpp­nar min online-kurs-skola.

Så, det får bli ordet för veck­an. Sådd, allt­så. Så!

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.