STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

15 Mar

Sohrab Fadais tio och tjugo dagar med strukturboken


Datum: 2013-03-15 09:50 Kommentarer: 0 st

Efter att jag publicerade strukturboken i april förra året, har den till en del levt sitt eget liv. Människor köper den, läser den, gör övningarna, förändrar sin struktur och får en skönare tillvaro på jobbet.

Förutom de 4-5 läsarbrev jag får varje vecka, blir jag särskilt glad när jag i andra forum får ta del av vad läsare skriver om på vilket sätt boken gör skillnad i deras vardag.

Retorikkonsulten Sohrab Fadai har varit generös nog att dela med sig av hur han tagit sig an strukturboken i två inlägg på sin blogg.

Sohrab berättar i ett första inlägg om vad han har gjort för förändringar efter 10 dagar med boken.

När han läst i 20 dagar skriver han om hur hans förhållningssätt till struktur har förändrats och att han med bättre struktur känner sig (till synes paradoxalt nog) friare och mer kreativ än tidigare.

Som du säkert förstår är detta för mig underbar och fascinerande läsning.

Tack för att du delar med dig, Sohrab!

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.