STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

05 Sep

Save the bokmingel-date!


Datum: 2019-09-05 14:01 Kommentarer: 0 st

Jag, Hagabadet och Radisson bjuder in till:

FÖRELÄSNING, BOKRELEASE OCH MINGEL!

Klockan 18.00, torsdagen den 3 oktober på Radisson Blu Scandinavia, Södra Hamngatan i Göteborg.

Som ni kanske har noterat så släppte jag nyss min tredje bok; ”Förenkla på jobbet – gör det krångliga lätt”,  och det vill jag förstås fira på något kul sätt. Helst ihop med er!

Därför har jag glädjen att, tillsammans med Hagabadet och Radisson, välkomna er till årets trevligaste bokrelease. Tänk dig själv: En rolig och givande föreläsning i de perfekta lokalerna mitt i stan, förpackat i sann Hagabadet-anda. Det låter väl som en rätt trevlig sak att göra en höstruskig torsdag!?

Kom och lyssna på föreläsningen om du vill ta del av de senaste och smartaste tipsen på hur din vardag kan bli mindre stressig och mer behaglig. Hagabadet och Radisson står för inramningen – allt i samma njutbara anda!

Anmäl dig genom att maila till caroline@banklersbyra.se. Först till kvarn gäller.

Hjärtligt varmt välkommen!

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.