Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

05 sep.

Save the bokmingel-date!


Datum: 2019-09-05 14:01

Jag, Hagabadet och Radis­son bjud­er in till: 

FÖRELÄS­NING, BOKRE­LEASE OCH MINGEL!

Klock­an 18.00, tors­da­gen den 3 okto­ber på Radis­son Blu Scan­di­navia, Södra Ham­n­gatan i Göte­borg.

Som ni kanske har noter­at så släppte jag nyss min tred­je bok; Fören­kla på job­bet – gör det krång­li­ga lätt”, och det vill jag förstås fira på något kul sätt. Helst ihop med er!

Där­för har jag gläd­jen att, till­sam­mans med Hagabadet och Radis­son, välkom­na er till årets trevli­gaste bokre­lease. Tänk dig själv: En rolig och givande föreläs­ning i de per­fek­ta lokaler­na mitt i stan, för­pack­at i sann Hagabadet-anda. Det låter väl som en rätt trevlig sak att göra en höstruskig torsdag!?

Kom och lyssna på föreläs­nin­gen om du vill ta del av de senaste och smar­taste tipsen på hur din vardag kan bli min­dre stres­sig och mer behaglig. Hagabadet och Radis­son står för inramnin­gen – allt i sam­ma njut­bara anda!

Anmäl dig genom att maila till caroline@​banklersbyra.​se. Först till kvarn gäller.

Hjärtligt varmt välkommen!