Podd: Klart! nr 614 - Så hanterar du… | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

16 jan.

Podd: Klart! nr 614 - Så hanterar du utläggskvitton mer strukturerat


Datum: 2023-01-16 08:45
Två händer håller ett kassakvitto av papper mot en suddig bakgrund.

Har det hänt att du tap­pat bort ett utläg­gskvit­to som du ska redovisa?

Klart! hand­lar idag om hur du kan stra­ma åt struk­turen i hur du hanter­ar kvit­ton — såväl fysiska som digitala. 

Har jag glömt någon kvit­to­vari­ant som du har löst hanterin­gen av på ett snit­sigt sätt? Skriv till mig och berät­ta! Jag vill alltid lära mig fler knep som på ett struk­tur­erat sätt under­lät­tar vår vardag.

Finns det något struk­turbekym­mer du fun­der­ar på som du vill att jag tar upp i en kom­mande utgå­va? Skriv till mig om det ock­så och öns­ka — pré­cis som Tomas gjorde när det gällde det här ämnet.


Finsli­pa din struk­tur så att du får en vår där job­bet fly­ter smidi­gare i år.

Boka en föreläs­ning eller kurs med mig så hjälper jag dig. Mejla mig nu, så hit­tar vi ett datum i mars — innan våren är här!


En man åker tåg och läser på sin telefon under det att han smuttar på sitt ta-med-kaffe.

Läser du hellre i fortsättningen?

Klart! finns också som veckobrev till din mejl, för dig som hellre läser än lyssnar (eller gör både ock!).

Jag vill testa veckobrevet

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.