Här är presentationsteknikföreläsarens… | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

17 dec.

Här är presentationsteknikföreläsarens föreläsar-kit!


Datum: 2021-12-17 06:33

Vet du vad pre­sen­ta­tion­steknikföreläsaren har i sitt föreläsar-kit? 

Det vis­ste inte jag, men när jag föreläste på Easy­fairs Ekono­mi & Före­tag på Kistamäs­san häromda­gen sprang jag på just pre­sen­ta­tion­steknikföreläsaren Pon­tus F. Christof­fersen som skulle föreläsa allde­les efter mig.

Jag fick syn på hans föreläsar-kit och blev allde­les eld och lågor.

Se här vad han har i det!

För­resten, vad har du för kit som hjälper dig om dagar­na? Berät­ta för mig!

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.