STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

02 Sep

Snart kommer min nya bok om att prioritera


Datum: 2015-09-02 10:30 Kommentarer: 2 st

Det har nu gått tre år sedan jag publicerade min första bok Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar  (som förresten sålts i över 10 000 exemplar hittills) och nu är det dags för en ny bok igen.

Under de senaste årens resor land och rike runt talandes med människor om struktur har det blivit uppenbart för mig hur många som finner en utmaning i att prioritera och framför allt som tycker att det är svårt att säga nej med gott samvete.

Så, den senaste tiden har jag utforskat detta med prioritering från allsköns håll. Jag har vridit och vänt på problemet, jag har grävt djupt i begreppen och vad de egentligen betyder, jag har konkretiserat hur vi praktiskt kan tillämpa något som först bara var en teoretisk modell och faktiskt har jag också utvecklat ett hjälpande verktyg.

Resultatet av mitt utforskande delar jag med mig av i min nya bok Målmedveten - prioritera rätt och säg nej med gott samvete.

Den publiceras först 7 oktober, så vill du att jag underrättar dig när boken finns i lager - mejla mig.

Boken kommer att kosta 200 kr ex moms (+23 kr i frakt).

Kommentera

Christer Bårring

Christer Bårring skriver:

#1 - 2015-09-15, 00:45

Stort tack för all klokhet o tips som du delar med dig i alla dina nyhetsbrev, i djungeln av alla mail man får i boxen så vill man absolut inte missa att lyssna på dina råd o tips varje gång dom kommer.
Stort tack för det eganngemang som du lägger ner.
Hjärtliga Hälsningar
Christer Bårring

David Stiernholm

David Stiernholm skriver:

#2 - 2015-09-15, 14:12

Tack, Christer! Det var verkligen trevligt att höra. Varmt tack för att du berättade.

Allt gott!

David

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.