STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

14 Oct

Fem oumbärliga starttips i Studentmagasinet


Datum: 2016-10-14 07:43 Kommentarer: 0 st

I det senaste numret av Studentmagasinet intervjuades jag om hur vi kan skapa struktur i en intensiv tillvaro. Jag delade bland annat med mig av vilka verktyg som kan hjälpa oss att skapa struktur och fem oumbärliga starttips att sätta igång med.

Dessutom lyfter jag på förlåten och berättar vad jag är bäst respektive sämst på när det gäller min egen struktur.

Intervjun läser du här.

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.