Ett steg till skönare vardagslugn, i tidningen Tara | David Stiernholm

Sidhuvud

Strukturbloggen


Föregående artikel

Nästa artikel

01 mars

Ett steg till skönare vardagslugn, i tidningen Tara


Datum: 2021-03-01 16:53

I senaste num­ret av tid­nin­gen Tara har jag gläd­jen att dela med mig av 1 av 3 steg till skönare vardagslugn — i gott säll­skap av sparekonomen Sharon Lavie och psykolo­gen Thomas Sil­fv­ing. Jag bidrar med en sju-punkt-lista som utgör förs­ta hjälpen mot svar­ta hål hem­ma såväl som i arbet­slivet — allt skick­ligt fån­gat av Anna-Maria Stawreberg.

Bland annat slår jag ett slag för att sän­ka trösklar­na för att lättare lyckas etablera en ny vana. Själv vill jag fil­ma kor­ta job­b­vardagsklipp mer än jag gjort hit­tills. Där­för har jag nu min GoPro-kam­era alltid färdig­mon­ter­ad på sta­tivet (som jag har i väskan) så att jag snabbt kan gå från tanke till han­dling när jag får ett infall. 

Har du gjort någon kul tröskel­sänkn­ing nyli­gen? Berät­ta!

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.