STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

18 Mar

Du kan få föreläsningar från långt håll


Datum: 2020-03-18 09:27 Kommentarer: 0 st

Man kan förledas att tro att loppet är kört för att få strukturhjälp av mig genom en föreläsning eller utbildning nu när coronaviruset slagit till. Det är det inte. Det finns möjligheter!

Se bara här, i den här korta videon (som råkar vara på engelska, men du vet sedan länge att jag såklart också föreläser på svenska), där jag på långt och behörigt avstånd, med föredömlig social distansering tillämpad, berättar att jag håller alla mina föreläsningar virtuellt, från långt håll, genom det distansmötesverktyg (Skype, Teams, Zoom eller annat) som passar dig. 

Om några dagar håller jag till exempel en föreläsning i Malmö på en konferens som inte äger rum i Malmö utan istället i var och en av deltagarnas dator - på distans.

Vill du och dina kollegor fortsätta att utveckla strukturen trots att ni jobbar hemifrån, finner du alla mina föreläsningar här.

 

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.