Sidhuvud

Tack!

Tack för att du valt att prenumerera på mina strukturtips, som kommer till din mailbox varje måndag kl 8:45.

Du är i gott sällskap.

Mina prenumeranter representerar vitt skilda verksamheter i alla möjliga branscher - i näringsliv och i offentlig sektor. De är chefer, företagare, säljare, administratörer, utredare, handläggare, experter och allt möjligt annat. Gemensamt för dem (och mig och förmodligen också dig) är att de vill få sina arbetsdagar att bli så smidiga som möjligt, genom att styra upp sin arbetssituation och få mer kontroll över vardagen på jobbet. Vill du ha min hjälp med det, ta en titt på mina tjänster om god struktur.

Jag har givit ut strukturtipsen sedan den 1 oktober 2007, så vid det här laget har du missat en hel mängd. De tidigare utgivna tipsen kan du successivt läsa i Strukturbloggen. Besök också min webbshop, där du hittar smarta strukturverktyg som hjälper dig skapa en smidigare jobbvardag för dig själv och i din verksamhet.

Om du undrar över något, tveka inte att kontakta mig. Jag hör gärna av dig - till exempel med dina frågor om struktur i jobbvardagen. Jag svarar dig gärna och det kostar ingenting.

Jag hoppas du kommer att ha nytta av strukturtipsen!

Allt gott och väl “mött” på måndag!

David Stiernholm, struktör