STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

23 May

Så får du mer tid mellan möten automatiskt


Datum: 2019-05-23 08:25 Kommentarer: 0 st

Visst är det inget vidare när flera möten ligger "kloss an" efter varandra, dag efter dag, veckan lång? Då hinner du inte få något annat gjort mellan mötena och knappt hinner du flytta dig från det nyss avslutade mötet till nästa möte innan det har börjat.

Boka bufferttid

Ett sätt att få mer luft i kalendern så att tillvaron blir mindre jäktig är att lägga in "bufferttid" direkt före och direkt efter ett möte i samma stund som du bokar in själva mötet. Då kommer inga andra möten att lägga sig precis i anslutning till mötet och du hinner stanna upp och tänka efter mellan mötena, liksom fånga upp vad som kom ut av ett nyss avslutat möte som du ska "ta vidare". 

Fler tips att implementera?!

Men, blir inte detta ännu en sak att behöva komma ihåg - att boka bufferttid? Du har ju redan så mycket att hålla i minnet!

Lyckligtvis behöver du inte komma ihåg detta själv, utan du kan få bufferttiden att bli inbokad automatiskt - utan minsta ansträngning.

Här visar jag dig hur det går till - oavsett om du har Office 365, Google Calendar, kalendern i macOS eller någon annan kalenderplattform.

(Jag vet, videon är på engelska. Men, det kan ändras! Det kan hända att den kommer på svenska och då byter jag ut den här. Vill du att jag ska förtydliga något från videon nedan, bara maila.)

 

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.