365 idéer | David Stiernholm

Sidhuvud

365 idéer på 3,65 timmar

En av de Stiernholm Consulting arbetar med just nu är Navid Modiri och hans koncept “365 saker du kan göra” (ett projekt bland många i Navids portfölj).

Nu behöver vi din hjälp. Så här skriver Navid:

Sökes: Kreatörer och idéskapare som inte är rädda för utmaningar och vill dela med sig av sina hjärnor och energi. Vanliga människor som tycker om att hitta på. Entreprenörer som tänker utanför boxen.

Finnes: Ett världsrekordsförsök i idégenerering på Entreprenörsdagen i Göteborg den 4:e November mellan 12:00 och 17:00. Målet är att få fram minst 365 idéer på 3,65 timmar. Efter världsrekordsförsöket läggs samtliga idéer upp på en hemsida där den som vill kan genomföra idén i önskvärt format. Men idén ligger kvar och blir aldrig förbrukad oavsett hur många som lånar den.

Vill du vara med och slå världsrekord i idégenerering?

Skicka ett mail till {encode="navid@365saker.se" title="navid@365saker.se"} och berätta kort om dig själv + en motivering om varför du är just den personen vi söker.”

Världsrekordsförsöket i idégenerering presenteras av 365 saker du kan göra och Entreprenörsdagen :

www.365saker.se

www.entreprenorsdagen.se

Foto: Katja Andersson

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.