Video

Här ser du mig i såväl ljud som bild samtidigt - om än inte livs levande i egen hög person.

I varje video här nedan döljer sig en hel spellista. Klickar du längst upp till höger i rutan, finner du lätt alla avsnitt.


Från 3minTalk.com

I fyra videor för 3minTalk.com delar jag med mig av hur du undviker de vanligaste strukturmisstagen. Jag berättar om hur allt började för mig och om det verkligen är värt besväret att få till all denna struktur. Dessutom förklarar jag hur jag står ut med att arbeta med detta ämne, som tillsynes verkar hårt, fyrkantigt och rent av lite tråkigt - eller?


Boken "Förenkla på jobbet - gör det krångliga lätt"

Min tredje bok Förenkla på jobbet är för dig som snabbt vill få dina arbetsdagar att bli smidigare.


Knep, verktyg, metoder och tips

Här finner du tips om strukturmetoder du kan testa, instruktioner på smarta lösningar jag har hittat, beskrivningar av knep jag själv använder och en och annan intervju.


Frågespalten Strukthur?

Jag får ofta frågor från läsare och föreläsningsdeltagare - frågor som många fler ställer sig. I frågespalten Strukthur? svarar jag på de vanligaste frågorna jag får.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.