Uppföljning efter kurs

Att ändra vanor är ofta inte gjort i en handvändning och därför bokar många kunder ett eller flera uppföljningstillfällen ett par veckor efter kursen (och med ett par veckors mellanrum då det är flera tillfällen), då deltagarna får ytterligare tips och råd för att komma igång igen när de åkt tillbaka i ”gamla hjulspår”.

I grupp …

Uppföljningarna sker ofta i grupper om 3–5 personer, en timme per grupp. Under uppföljningarna får deltagarna ytterligare hjälp att förbättra sin vardagsstruktur, inom de områden de har behov.

… eller individuellt

Ett alternativ är individuell uppföljning, då var och en av deltagarna får en halvtimmes personlig hjälp av struktören David Stiernholm vid sin arbetsplats (och framför datorn). Vi optimerar att göra-listan, finslipar mailinställningarna, förfinar projektöversikten, skapar enkla automatiseringar eller vadhelst deltagaren har behov av.

Ju fler gånger, desto bättre

Återkommande uppföljningar säkerställer att de medarbetare som är motiverade att göra förbättringar också får dem gjorda, med stärkta resultat som följd.

 

David

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.