STRUKTURBLOGGEN


Föregående artikel

Nästa artikel

23 Feb

Ny kolumn på Motivation.se: att göra-list-verktyg jag rekommenderar


Datum: 2017-02-23 18:24 Kommentarer: 0 st

Har du sett!? Nu är min kolumn för februari hos Motivation.se publicerad och i den berättar jag bland annat vilka verktyg vi inte ska använda för att hålla koll på allt vi har att göra - och vilka jag rekommenderar istället. 

Ta en titt på vilka det är på Motivation.se.

(Det är inte utan att jag är smått stolt och om man tittar riktigt noga ovan, tror jag att det framgår.)

Kommentera (Inga kommentarer)

Skriv en kommentar

  (för att undvika spam)

Om du väljer att publicera en kommentar så godkänner du även att vi får spara den och dina uppgifter (namn, e-mail, webbadress) samt att vi får visa upp den här på bloggen.

På stiernholm.com använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.